noodles volos banner

Συνεχίζει το πετυχημένο του έργο στον Πτελεό ο Μιχάλης Ανδρωνάς

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πρωτεσιλάου καθώς το έργο του όχι μόνο ήταν πετυχημένο όσον αφορά στα αγωνιστικά αποτελέσματα (11 νίκες-10 ισοπαλίες-μόνο 3 ήττες στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ), αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στην καλύτερη οργάνωση του συλλόγου. Αποτελεί τον νεαρότερο προπονητή στην Α' ΕΠΣΘ, ηλικίας 33 ετών, και έχει παρουσιάσει πολύ θετικό έργο όπου κι αν εργάστηκε, παλιότερα στη Δήμητρα και τον Άθλο, ενώ στον Πτελεό βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014. Δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της περιοχής αλλά ο ίδιος θέλησε να συνεχίσει το έργο του στον Πρωτεσίλαο όπου έχει άριστη συνεργασία με διοίκηση και ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση του Πρωτεσιλάου αναφέρει: "Το δ.σ. θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδος ότι κρίνοντας απολύτως επιτυχημένη την προσφορά του στην ομάδα και το έργο του τη σεζόν που πέρασε, προπονητής της ομάδος παραμένει και για τη νέα χρονιά ο Μιχάλης Ανδρωνάς".

Νέο δ.σ. με πρόεδρο τον Μάκη Γερογιάκομο
Επίσης, γνωστοποιήθηε η καινούργια σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που έχει ως ακολούθως. Πρόεδρος ο Μάκης Γερογιάκομος, αντιπρόεδρος ο Αποστόλης Παπαλεξόπουλος, γραμματέας ο Κώστας Παπαδογιάννης, ταμίας ο Γιώργος Καρούτης, γεν. αρχηγός ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, μέλη οι Πέτροκλος Σκούρας, Θανάσης Μάκρας, Σήρος Τσιριγκούλης, Βάσω Γερογιάκομου και αναπληρωματικό μέλος ο Χρήστος Χασιώτης.

Last modified onSaturday, 23 May 2015 13:09