noodles volos banner

Προετοιμάζει την επόμενη ημέρα η Δάφνη Βόλου

Προετοιμάζει την επόμενη ημέρα η Δάφνη Βόλου. Η ιστορική ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχει γενική συνέλευση την Παρασκευή 15/5 που θα λάβει χώρα στο Κέντρο Νεότητας Αγίων Αναργύρων, το Στέκι, στις 19:30. Εκεί από τη διοίκηση θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, θα υπάρξει παραίτηση του δ.σ. και εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα αναλάβει να συγκεντρώσει υποψηφιότητες για εκλογές.
Η διοίκηση της Δάφνης απευθύνει κάλεσμα σε φίλους του σωματείου να συστρατευτούν μαζί με τους παράγοντες, ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ισχυρή διοικητικά ομάδα που θα οργανώσει καλύτερα τους “πράσινους” ενόψει της επιστροφής τους στην Α' Τοπική Κατηγορία.
Ο προπονητής Σταύρος Σταμπουλής είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν στο διάστημα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος μέχρι την Κυριακή, όπου δόθηκε ένα τελευταίο φιλικό στη Ν. Αγχίαλο. Χθες το βράδυ η διοίκηση έκανε το τραπέζι στην ομάδα σε εστιατόριο της παραλίας Βόλου, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με παίκτες του ρόστερ για τη συνέχιση ή μη της παρουσίας του στη Δάφνη. Στόχος είναι να γίνουν λίγες και προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις, ώστε η ομάδα της επόμενης περιόδου να αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού με λιγοστές προσθήκες που θα αφορούν νεαρούς σε ηλικία. Με την ίδια φιλοσοφία και καλύτερη οργάνωση, η Δάφνη επιστρέφει επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία με αισιοδοξία σε μια χρονιά που θα κλείσει τα 65 χρόνια από την ίδρυσή της.