noodles volos banner

Δήμητρα-Αίας 0-1

Γκολ νίκης από τον Ηλία Τσιάρα κόντρα στην πρώην ομάδα του Γκολ νίκης από τον Ηλία Τσιάρα κόντρα στην πρώην ομάδα του

Ένα μακρινό φάουλ του Ηλία Τσιάρα, πρώην παίκτη της Δήμητρας μέχρι τον Ιανουάριο, ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Αίαντα Σούρπης. Επιτεύχθηκε στα μισά του πρώτου μέρους, στο 23ο λεπτό. Η Δήμητρα στο α' ημίχρονο είχε ένα καλό φάουλ του Νικηφοράκη που εξουδετέρωσε ο Λαγός, καθώς και μία κεφαλιά του Παρίση που βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των “κιτρινόμαυρων”, στην επανάληψη από κόρνερ του Σιαμέτη, ο Βογιατζής θέλησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και ο Λαγός απέκρουσε με δυσκολία φάουλ του Νικηφοράκη.
Για τον Αίαντα, οι καλύτερες στιγμές χάθηκαν στο πρώτο 45λεπτο όταν οι Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος και Λανάι δεν ευστόχησαν σε φάσεις τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Κ. Παυλίδης, Νικηφοράκης, Ποζιόπουλος, Σιαμέτης (80' Καρατέεβ), Θωμαΐδης, Παρίσης (46' Ραμαντάνης), Χατζέλας (46' Βογιατζής), Τιμπλαλέξης.
Αίας: Λαγός, Κοντοβάς, Χουλιαράς, Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης (87' Μπούρας), Λανάι, Νικογιάννης, Τσιάρας (60' Χαλάτσης), Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.

Last modified onWednesday, 01 April 2015 19:03