noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αίας 2-3

Πολύ ξύλο έπεσε στον Πλάτανο! Ο αγώνας Μυρμιδόνες-Αίας ήταν επεισοδιακός καθώς στο 80ό λεπτό διαπληκτίστηκαν ο Λάμπρου των γηπεδούχων και ο Μπιρτσάι των φιλοξενούμενων, δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Αθηναίου και φεύγοντας για τα αποδυτήρια, συνέχισαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη μεταξύ παικτών και παραγόντων. Το ματς ολοκληρώθηκε αφού μεσολάβησε δεκάλεπτη διακοπή. Ο Αίας προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Κωστούλα στο 16ο και Λανάι στο 30ό λεπτό, στο 47' ο Άντι Φέζο μείωσε σε 1-2 και ο Δημήτρης Γκάμπας ισοφάρισε στο 55' με προβολή ύστερα από παράλληλη σέντρα του Κατσαβριά, για να γραφτεί το τελικό 2-3 με τέρμα του Παπαδόπουλου στο 75ο λεπτό μετά απόκρουση του Σταμέλου σε σέντρα του Λανάι. Να προσθέσουμε ότι στο 6ο λεπτό, οι Μυρμιδόνες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Άντι Φέζο κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Κουάτσκα (50' Αντζούρης), Κατσαβριάς, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Γιαννακόπουλος, Τσαπέρος, Άντ. Φέζο, Δ. Γκάμπας (65' Κουτσούμπας), Χρ. Γκάμπας, Λάμπρου.
Αίας: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Χαλάτσης, Χουλιαράς, Λανάι (77' Μπούρας), Νικογιάννης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.