noodles volos banner

Αετός-Αίας 0-2

Ο Αίας πέρασε με 0-2 από την Κερασιά. Στο 18ο λεπτό ο Κωστούλας έβγαλε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Χουλιάρας με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ πετυχαίνονταε το παρθενικό του τέρμα στην κατηγορία. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 65' όταν ο Λανάκι έκανε την παράλληλη σέντρα και ο αμαρκάριστος Παπαδόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατός έπαιζε από το 60' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κοτρώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Τσιουρή πριν και μετά το πρώτο γκολ του Αίαντα, ενώ στην επανάληψη μετά το 0-2 ο ίδιος παίκτης πήγε να περάσει τον Τσιότρα που έπεσε στα πόδια του και μάζεψε την μπάλα. Για τον Αίαντα, καλές ευκαιρίες έχασαν οι Σπανός, Λανάι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Συνθέσεις:
Αετός: Γκαβόπουλος, Ν. Ζήσης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Κοτρώνης, Καρυπίδης, Τσιουρής, Μαρούφ, Κατσίκας (10' λ.τρ. Χρ. Ζήσης), Ταμπάκου, Πατσαρίκας.
Αίας: Τσιότρας, Μπούρας, Καλοδήμος, Κοντοβάς, Χουλιαράς, Μπιρτσάι, Τσιάρας, Λανάι, Κωστούλας, Σπανός (62' Λαγός), Παπαδόπουλος.