noodles volos banner

Αίας-Αχιλλέας 3-4

Σημαντικό βήμα για την άνοδο έκανε σήμερα ο Αχιλλέας που πέρασε με νίκη από τη Σούρπη. Οι παίκτες του Θανάση Ακρίβου προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο μέρος και δέχθηκαν την ισοφάριση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη, πανηγύρισαν το σπουδαίο τρίποντο που ήταν οι πρώτοι εκτός έδρας βαθμοί τους στο φετινό πρωτάθλημα.Το ματς είχε φοβερή εξέλιξη στο σκορ. 0-1 ο Γουργιώτης στο 50 λεπτό με κοντινό πλασέ, 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 15' πουκέρδισε ο Λανάι, 1-2 στο 22' με τον Πίνα, 2-2 ξανά με τον Παπαδόπουλο στο 30' από ασίστ του Κωστούλα και 3-2 με το τρίτο προσωπικό γκολ του Παπαδόπουλου στο 36' από πάσα του Λανάι. Η ισοφάριση για τον Αχιλλέα στο 50ό λεπτό με τον Νιφορόπουλο που δεν παίζει συχνά αλλά όταν το κάνει, είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του και το νικητήριο τέρμα στο 55'΄με τον Μαρμαγκιόλη, ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο ανήκε στον Αίαντα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, ότι για τον ελλιπή Αίαντα, ντεμπούτο έκανε ο νεαρός γκολκίπερ Τσιότρας και ο Σακαρίκος, ενώ ο τερματοφύλακας Λαγός άφησε τα γάντια κι αγωνίστηκε μέσα.

Συνθέσεις:
Αίας: Τσιότρας, Σακαρίκος, Μπούρας, Βέργας (55' Παπανικολόπουλος), Λαγός, Γεωργίου, Χουλιαράς, Λανάι, Κωστούλας, Καλοδήμος, Παπαδόπουλος.
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς (46' Νιφορόπουλος), Μόσχος, Διαμαντής, Αργυρίου, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Πίνας, Γουργιώτης (23' λ.τρ. Αλπίτσης), Μαρμαγκιόλης.