noodles volos banner

Χωρίς το μεγάλο ματς η 21η στροφή της Α' ΕΠΣΘ

Δίχως το μεγάλο ματς διεξάγεται η 21η αγωνιστική της Α' Τοπικής, καθώς η ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται την ουραγό Ιωλκό, η Σκιάθος δεν αγωνίζεται, ενώ ο ΓΣΑ έχει ματς με τον Άθλο. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στους δύο ομίλους.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου φιλοξενεί την ουραγό Ιωλκό, που πέτυχε την πρώτη της νίκη αλλά οι πιθανότητες να επαναλάβει κάτι ανάλογο, δεν είναι με το μέρος της στην έδρα των κυπελλούχων. Η ΑΕ 2002 υποδέχεται την Αγία Παρασκευή στην άλλη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Το πρωί της Κυριακής, σε ντέρμπι της Νέας Ιωνίας, ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Πανιώνιο (20 βαθμούς για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, 19 για αυτή του Σπύρου Φώτου), ο Άρης που θέλει να επανέλθει στις νίκες ύστερα από πέντε αγώνες, παίζει με αντίπαλο τον Σαρακηνό, ενώ το απόγευμα η Δημητριάς φιλοξενεί τον Θησέα σε αμφίρροπη συνάντηση. Η Σκιάθος θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνος, ενώ ρεπό έχει ο Μαγνησιακός.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣΑ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση του Άθλου, όπως και η Δήμητρα που αγωνίζεται στο γήπεδο της Ευξεινούπολης με τον Αετό Κερασιάς. Στον Πλάτανο, οι Μυρμιδόνες φιλοξενούν την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, στο Στεφανοβίκειο έχουμε γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα κι Αστέρα, ενώ ο Αίας αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα στη Σούρπη. Τέλος, η Μακρινίτσα επιστρέφει στη φυσική της έδρας, το γήπεδο της Πορταριάς, για αγώνα με την Αγχίαλο και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή. Ρεπό στην 21η στροφή του πρωταθλήματος έχει ο Πρωτεσίλαος.