noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αίας 1-6

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο μέρος όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία, ο Αίας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο γήπεδο της Ι.Μ Δημητριάδος και έφθασε στο 1-6 κόντρα στην ΑΕ Μακρινίτσας. Οι “κιτρινόμαυροι” πέρασαν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου περιμένοντας την έκβαση του ντέρμπι αύριο στην Ευξεινούπολη, ενώ η πηλιορείτικη ομάδα κατέρρευσε μετά τα πρώτα γκολ ενώ είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο τέρμα για τον Αίαντα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50ό λεπτό, όταν ο Κωστούλας εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Μακρινίτσας δεν συγκράτησε την μπάλα και από κοντά ο Κατσαβριάς την έστειλε στα δίχτυα. Το 0-2 σημειώθηκε στο 65ο λεπτό με σουτ του Κωστούλα ύστερα από ασίστ του Παπαδόπουλου με τακουνάκι. Κι από εκεί και πέρα ο Αίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Παπαδόπουλος πέτυχε χατ τρικ σε λιγότερο από είκοσι λεπτά, στο 70', το 80' και το 84', ενώ ο Κατσαβριάς ήταν αυτός που είχε πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 0-4. Για τη Μακρινίτσα, το γκολ της τιμής σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ανέστης Μαστακούλης, ενώ στο πρώτο μέρος ο Λαγός σε δύο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν με εντυπωσιακές επεμβάσεις, σε κεφαλιά του Ντελάκου και σουτ του Αν. Μαστακούλη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τραυματίστηκε στο φινάλε ο Δημήτρης Κοντογεωργάκης -πρέπει να έχει σπάσιμο στη μύτη- και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για ακτινογραφίες

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Παρασκευάς (70' Φράγκος), Γ. Μαστακούλης (55' Αδαμάκος), Παπακώστας (80' Πέτσης), Αν. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης.
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Μπούρας, Καλοδήμος, Νικογιάννης (75' Σπανός), Κοντογεωργάκης, Παπαδόπουλος, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Βέργας (46' Τσιάρας).