noodles volos banner

Aίας-Αγχίαλος 1-0

Αγχωτική νίκη για τον Αίαντα με 1-0 κόντρα στη μαχητική Αγχίαλο που σήμερα είχε πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο της Σούρπης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 16' σε ανατροπή του Παπαδόπουλου αλλά ο Ρωμανός απέκρουσε την εκτέλεση του Κωστούλα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Θανάσης Κατσαβριάς στο 55' με χαμηλή εκτέλεση φάουλ κι αξίζει να αναφέρουμε ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς, βρήκε δίχτυα με αυτόν τον τρόπο. Στο 88' ο Παπαδόπουλος μόνος του από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε άουτ. Για την Αγχίαλο, η καλύτερη ευκαιρία ήταν στο 85' όταν ο Τσαρδακάς βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά πλάσαρε χωρίς στόχο, ενώ στο πρώτο μέρος ο Τοκαλής δεν μπόρεσε να επωφεληθεί μπαλιάς στην πλάτη της άμυνας και ο Κολώνης είχε σουτ άουτ από καλή θέση.

Συνθέσεις:
Αίας Σούρπης: Λαγός, Παπανικολόπουλος (60' Τσιάρας), Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας, Μπιρτσάι, Μπούρας (46' Νικογιάννης), Χουλιαράς, Κωστούλας, Κατσαβριάς (88' Γεωργίου), Παπαδόπουλος.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπίρας, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Καραγιώργος, Πύλος (80' Αγγελαδάκης), Τοκαλής, Τσακόγιας, Κολώνης, Φούκης.