noodles volos banner

Άθλος-Αίας 1-6

Η φάση του 0-3. Ο Παπαδόπουλος περνάει τον Μέμμο και εν συνεχεία σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα Η φάση του 0-3. Ο Παπαδόπουλος περνάει τον Μέμμο και εν συνεχεία σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα

 

Εύκολη επικράτηση του Αίαντα στο γήπεδο του Αλμυρού με αντίπαλο τον Άθλο, με τον Θανάση Παπαδόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ. Στο 33' το 0-1 με συρτό φάουλ του Κατσαβριά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, το 0-2 στο 38' με πλασέ του Τσιάρα από το ύψος του πέναλτι ύστερα από φοβερή πάσα του Κατσαβριά και το 0-3 στο 45' με τον Παπαδόπουλο να περνάει τον Μέμμο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.
Ο Άθλος μείωσε στο 55' με πέναλτι του Καμπουρίδη (που δόθηκε για χέρι του Νικογιάννη σε σέντρα του Καραδήμα), ενώ τα άλλα γκολ για τους “κιτρινόμαυρους” της Σούρπης σημείωσαν δύο ο Παπαδόπουλος στο 66' (με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κωστούλα) και στο 88' (με πλασέ σε κενή εστία) και ο Κατσβαριάς στο 90ό λεπτό με διαγώνιο σουτ.
Όσον αφορά στις ευκαιρίες, για τον Άθλο σουτ του Καραδήμα στο 30' εκτός μεγάλης περιοχής απέκρουσε χαμηλά ο Λαγός στη δεξιά του γωνία, στο 71' ο Δάρας είχε σουτ που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Αίαντα, ενώ στο 74' και στο 79' έχασε καλές ευκαιρίες ο Φάτσης. Πρώτα σούταρε για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Κοντοβάς, έπειτα το κοντινό σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Λαγός.
Για τον Αίαντα που ήταν συνέχεια στην επίθεση, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Οι κυριότερες στο 19' σουτ στην κίνηση του Νικογιάννη από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ, στο 21' σουτ του Παπαδόπουλου από το ημικύκλιο δεν είχε στόχο, στο 38' βολ-πλανέ του Νικογιάννη πήγε πάνω στον Μέμμο, στο 60' σουτ του Μπούρα έφυγε άουτ, λίγο αργότερα σουτ του Τσιάρα από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Άθλου.
Ο Τσιάρας, μεταγραφή του Ιανουαρίου από τη Δήμητρα, έκανε ντεμπούτο σήμερα για τον Αίαντα και το συνδύασε με γκολ.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμμος, Μπέης (77' Αγραφιώτης), Καμπουρίδης (75' Νικολάου), Δημόπουλος (43' Δάρας), Κουτοργιάννης, Καραδήμας, Κοντοβάς, Επίσκοπος, Φάτσης, Φωτιάδης, Ξυνός.
Αίας: Λαγός, Χουλιάρας, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Νικογιάννης, Κοντογεωργάκης (58' Κωστούλας), Μπούρας, Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς, Τσιάρας (63' Μαρμαγκιώλης), Βέργας (46' Γεωργίου).

 

Last modified onSaturday, 17 January 2015 19:24