noodles volos banner

Ο απόηχος της 13ης αγωνιστικής

Εμβόλιμη αγωνιστική χθες με εκπλήξεις και νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθαλημα, αφού η ΑΕ Διμηνίου άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του Άρη, ενώ στο 2ο όμιλο οι τρεις πρώτες ομάδες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, μάλιστα οι δύο εξ αυτών "υποχρεώθηκαν" σε ήττα. Ας δούμε αναλυτικά με τη γλώσσα των αριθμών τις ομάδες των δύο ομίλων...

 

Στον 1ο όμιλο, μπορεί η ΑΕ Διμηνίου να κράτησε το μηδέν σε δέκατο παιχνίδι (από τα δώδεκα που έχει δώσει), όμως για πρώτη φορά δεν βρήκε δίχτυα και έτσι, είχε τη δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Η Σκιάθος που σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής με 6-1 επί της Ιωλκού και ο Θησέας που πήρε νίκη στα χαρτιά από τους Νέους Αθλητές, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και έτσι, έχουμε νέο ενδιαφέρον στον 1ο όμιλο! Οι νησιώτες και οι “πράσινοι” έφθασαν σε διψήφιο αριθμό νικών. Έκτη νίκη για τον Σαρακηνό, η τρίτη φετινή στο γήπεδό του εκ των οποίων οι δύο με 1-0, τρίτη ισοπαλία για τον Άρη που δεν έχει σκοράρει σε τέσσερις αγώνες.
Δύο ισοπαλίες μετράει η Αγία Παρασκευή, και οι δύο είναι χωρίς γκολ, ενώ η Δημητριάς είχε ισοπαλία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Στις πέντε από τις έξι ήττες του, ο Ηρακλής δεν έχει σκοράρει, πέτυχαν ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς που έδωσαν οι “κυανόλευκοι”. Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες είναι ο Πανιώνιος (μαζί με τον Σαρακηνό έχουν από τέσσερις), ενώ ο Μαγνησιακός συμπλήρωσε καρέ παιχνιδιών χωρίς νίκη. Καλύτερη επίθεση πλέον για τη Σκιάθο με 35 γκολ, καλύτερη άμυνα φυσικά για την ΑΕ Διμηνίου με 2 τέρματα μόνο στο παθητικό της, τα λιγότερα γκολ έχει πετύχει ο Μαγνησιακός (11) και τα περισσότερα έχει δεχθεί η Ιωλκός (28).

Στο 2ο όμιλο, “χαμός” στην κορυφή καθώς καμία από τις τρεις πρώτες ομάδες δεν κέρδισε χθες! Ο ΓΣ Αλμυρού έχασε για πρώτη φορά στη σεζόν δεχόμενος τέσσερα γκολ στο Ριζόμυλο από τον Αστέρα που είναι στο -4 από την κορυφή και με αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Ανδρουτσόπουλου τρέχει σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα με πέντε νίκες-μία ισοπαλία. Ο Αίας είχε την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1, σκορ με το οποίο είχε λήξει το άλλο ισόπαλο αποτέλεσμα για τους “κιτρινόμαυρους”. Στα τελευταία τέσσερα ματς, ο σύλλογος της Σούρπης έχει σκοράρει από ένα γκολ.
Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Δήμητρα και πρώτη εκτός έδρας, για δεύτερη φορά οι “πράσινοι” δεν βρήκαν δίχτυα, έξι αγωνιστικές σερί αήττητος ο Πρωτεσίλαος που μέσα σε τέσσερις ημέρες κέρδισε τον πρωτοπόρο Αίαντα και την τρίτη Δήμητρα. Καιρό είχε να φέρει ισοπαλία ο Διαγόρας που έφθασε στις έξι στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι πέντε είναι με το ίδιο σκορ, το 1-1!
Πέμπτη νίκη πήρε η Αγχίαλος που έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι ματς στο γήπεδό της, τα τρία τελευταία. Στο πρώτο σκοράροντας ένα γκολ, στο δεύτερο δύο και χθες τρία... Τρίτη ισοπαλία για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου και δεύτερη νίκη για τον Αχιλλέα που προσπέρασε τη Μακρινίτσα στην κατάταξη. Καλύτερη επίθεση για τον ΓΣ Αλμυρού με 30 γκολ, καλύτερη άμυνα για τη Δήμητρα με 8, ενώ τα λιγότερα γκολ έχει πετύχει ο Άθλος (7) και τα περισσότερα έχει δεχθεί η Μακρινίτσα (40).