noodles volos banner

Στις 3-4 Ιανουαρίου ξανά η Α' ΕΠΣΘ

Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δράση το τελευταίο του έτους. Οι ομάδες της Α' ΕΠΣΘ επιστρέφουν στα γήπεδα στις 3-4 Ιανουαρίου για τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς-φωτιά στο 2ο όμιλο καθώς οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν δοκιμασίες σε δύσκολες έδρες...
Μετά τη διακοπή των εορτών λοιπόν, στον 1ο όμιλο η ΑΕ Διμηνίου παίζει στην έδρα του Άρη Μελισσατίκων, η Σκιάθος φιλοξενείται από την Ιωλκό, ο Σαρακηνός κοντράρεται με τον Ηρακλή, ο Μαγνησιακός έχει αγώνα κόντρα στη Δημητριάδα και ο Πανιώνιος υποδέχεται την Αγία Παρασκευή. Νίκη στα χαρτιά για τον Θησέα και ρεπό για την ΑΕ 2002.
Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στο 2ο όμιλο με εξόδους για τις πρώτες ομάδες. Ο Αίας δοκιμάζεται στο Στεφανοβίοκειο, ο ΓΣΑ στο Ριζόμυλο και η Δήμητρα στον Πτελό, ενώ οι Μυρμιδόνες έχουν το ρεπό του α' γύρου. Από εκεί και πέρα, σημαντικά ματς στη μάχη της παραμονής είναι αυτά ανάμεσα σε Αχιλλέα και Μακρινίτσα στο Αχίλλειο, Αγχίαλο-Αετό και Άθλο-Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού.