noodles volos banner

ΕΜΑ-Αίας 0-3

Με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του 2ου ομίλου, Θανάση Παπαδόπουλου και ένα τρίτο του Κωστούλα, ο Αίας πήρε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή, μαζί με τον ΓΣΑ στην κορυφή. Στο 60ό λεπτό, ο Παπαδόπουλος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Κατσαβριά, ενώ στο 73' πέτυχε ένα παραπλήσιο τέρμα στην πλάτη της άμυνας ύστερα από ασίστ του Κωστούλα. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 82' με πέναλτι του Κωστούλα, που κέρδισε ο ίδιος. Ήταν το πρώτο εύστοχο πέναλτι για τους "κιτρινόμαυρους" μετά από πέντε συνεχόμενες άστοχες εκτελέσεις που είχαν προηγηθεί! Ο Αίας είχε δοκάρι στο 30' με κεφαλιά του Γεωργίου.
Για τις Μικροθήβες, ο Πορταρίτης έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5', ενώ ο Καπέσιος σούταρε άουτ από καλή θέση για να κάνει το 1-1. Να σημειώσουμε ότι ντεμπούτο για φέτος έκανε ο 16χρονος Θανάσης Βαλκανιώτης, ο οποίος στο 70' αντικαταστάθηκε από τον αδερφό του Θεοδόση, αμφότεροι γιοι του προέδρου των Μικροθηβών, Δημήτρη Βαλκανιώτη.


Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Παπανίκος, Σκοτεινός (75' Τρόμπατζης), Ζγουλέτας, Μπούσης, Πορταρίτης, Χορταργιάς, Θαν. Βαλακανιώτης (70' Θεοδ. Βαλκανιώτης), Καπέσιος (75' Νιφόρος), Ρεφουγιάτι, Λανάι.
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Γεωργίου, Κοντούλης (85' Μπούρας), Μπιρτσάι, Νικογιάννης (60' Μαρμαγακιόλης), Κωστούλας, Παπαδόπουλος (85' Σπανός), Κατσαβριάς.