noodles volos banner

Για το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα

 

Ντεμπούτο σήμερα για τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, με εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πιερικό. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πάρουν το πρώτο τους νικηφόρο αποτέλεσμα μακρυά από το ΕΑΚ, σε αγώνα που θα γίνει στο ΔΑΚ Κατερίνης, δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση και είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Football League.

H βολιώτικη ομάδα θα διεκδικήσει το πρώτο της τρίποντο ως φιλοξενούμενη, κόντρα στον Πιερικό που βρίσκεται στο -3 και είναι μία θέση παρακάτω στο βαθμολογικό πίνακα. Στις δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, είχαμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και την αποχώρηση του Πινάρες που αποτέλεσε βασική μονάδα. Ωστόσο, για το σημερινό ματς, ο Γιώργος Κούτσης έχει λευκό απουσιολόγιο μιας και δεν υπάχουν ούτε τραυματισμοί ούτε τιμωρίες. Για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης. Στην αποστολή βρίσκονται 19
ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Κασμερίδης, Κολίτσης, Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κεσίδης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Χιντζίδης, Θέος.

Η αποστολή του Πιερικού
Ο Μιχάλης Ζιώγας πέραν του Μάρκοβιτς, δεν θα έχει μαζί του, όπως αναμενόταν, τους τραυματίες Κατσιαμήτα και Κοντσίδη, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κόιτς. Η αποστολή: Παπατολίκας, Πατσιογεώργιος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Σεντεμέντες, Καρτσαμπάς, Κρουσταλέλης, Ντόσης, Κοντούλης, Σπάσιτς, Τσιάρας, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σταματής, Παλιάτσος, Αλεξίου, Μανίκας, Ελιομάρ και Καρατάσιος.

 

Last modified onSunday, 30 November 2014 10:10