noodles volos banner

Ο απόηχος της 8ης αγωνιστικής

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή στους δύο ομίλους της Α' Τοπικής, όμως η σημαντική είδηση ήταν ότι ο Σαρακηνός έχασε περισσότερο έδαφος και έμεινε στο -7. Ας δούμε την 8η αγωνιστική με τη γλώσσα των αριθμών...

Στον 1ο όμιλο, στην κορυφή συγκατοικούν ΑΕ Διμηνίου, Θησέας και Σκιάθος. Η ΑΕΔ πήρε τρίτη εκτός έδρας νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ το 0-5 επί της Ιωλκού ήταν το μεγαλύτερο φετινό της σκορ. Ο Θησέας διατήρησε το αήττητο ως γηπεδούχος με τέσσερα τρίποντα, αυτή τη φορά κέρδισε πιο εύκολα με 3-0 και όχι με ένα γκολ διαφορά όπως στα προηγούμενα ματς στα Λεχώνια. Ο Άρης είχε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα, η τρίτη ισοπαλία για τον Σαρακηνό ...προκάλεσε την αλλαγή προπονητή. Το 0-0 στον αγώνα Αγία Παρασκευή-ΑΕ 2002 ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στον όμιλο που έληξε χωρίς γκολ από τα συνολικά 40 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί.
Ο Ηρακλής πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με το ίδιο σκορ (3-1) όπως και η προηγούμενη, ενώ ο Πανιώνιος έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα.
ΑΕ Διμηνίου και Θησέας δεν έχουν ήττα, η Ιωλκός δεν έχει ακόμη νίκη. Καλύτερη επίθεση για τη Σκιάθο με 21 γκολ, καλύτερη άμυνα η ΑΕ Διμηνίου με 2. Χειρότερος επιθετικός απολογισμός για τον Μαγνησιακό με 6 γκολ και αμυντικός για Δημητριάδα, Ιωλκό με 16.

Στο 2ο όμιλο, ο Αλμυρός έχει έξι νίκες, εκ των οποίων οι μισές είναι με σκορ 3-1, ενώ σε ακόμη ένα ματς έχει σκοράρει τρεις φορές. Ο Αίας πήρε τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα, ενώ η Δήμητρα έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μακρυά από την Ευξεινούπολη. Οι "πράσινοι" κράτησαν την εστία τους ανέπαφη στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει. Τέσσερα σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ είναι η ομάδα των Μυρμιδόνων και τα  έχει κερδίσει, ενώ ανέβηκε ο Αστέρας που έχει τρεις νίκες, όλες με δύο γκολ διαφορά, και μία ισοπαλία στο Ριζόμυλο. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, τρίτη νίκη για την Αγχίαλο, όλες με το ίδιο σκορ, 1-0. Οι Αγχιαλίτες έχουν μαζέψει 11 βαθμούς με τέσσερα τέρματα! Χωρίς ήττα παραμένουν ΓΣΑ και Δήμητρα, χωρίς νίκη ο Άθλος. Καλύτερη επίθεση ο ΓΣΑ με 18 γκολ, χειρότερη ο Άθλος με 3, καλύτερη άμυνα διαθέτει η Δήμητρα με μόνο 1 τέρμα στο παθητικό της, χειρότερη η Μακρινίτσα με 22.