noodles volos banner

Άνετη νίκη για τον Θησέα επί του Άρη

Φαίνεται πως ο Θησέας ...πήρε τον αέρα του Άρη. Μετά τη νίκη-πρόκριση την Τετάρτη στο Κύπελλο, σήμερα οι Αγριώτες πέρασαν με 4-1 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, "καθαρίζοντας" εύκολα το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Το 0-1 στο 13' από τον Ρενάτο με σουτ στην πλάτη της άμυνας ύστερα από πάσα του Κοτζαθανάση και το 0-2 δέκα λεπτά αργότερα από τον Σιώμο, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Γράντα και πλάσαρε σε κενή εστία. Το ωραιότερο γκολ για τους "πράσινους" πέτυχε ο Καρανικολάου στο 35' με μονοκόμματο σουτ σε σέντρα του Ρενάτο και το 0-4 στο 69' σε αντεπίθεση ο Λεωνίδας Κόρμπας. Ο Άρης μείωσε με γκολ του Στραβέλα στο 85' που σημειώθηκε με απευθείας φάουλ, ενώ στο 78' ο Ακτσιαλής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική πέτυχαν τέσσερα γκολ, σήμερα όμως δέχθηκαν και έτσι έβαλαν τέλος στο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα, ενώ για τον Θησέα ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και δεύτερο εκτός έδρας. Το προηγούμενο ξανά στο ίδιο γήπεδο στη 2η αγωνιστική επί του Μαγνησιακού.

Συνθέσεις:
Άρης: Γράντας, Τσουκαλάς, Σκοπελίτης (68' Ίμπρα), Καρακάσης (72' Κικής), Γεωργούλας, Τσιαντής, Ακτσιαλής, Κεμάλι, Βούλγαρης, Στραβέλας, Ζάγκας (46' Κουτρομάνος).
Θησέας: Πλακαρός, Καράτσαλος, Λάππας, Κόρδα, Μυλωνάς, Κοτζαθανάσης, Βαχαρέλης, Κόρμπας, Ρενάτο (75' Κατσιώτης), Σιώμος (70' Σ. Οικονόμου), Καρανικολάου.