noodles volos banner

Θησέας-Άρης 2-0

O Nίκος Κοτζαθανάσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα για τον Θησέα. Με δύο δικά του γκολ, η ομάδα της Αγριάς κέρδισε 2-0 τον Άρη και πέρασε στα ημιτελικά ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο νεαρός άσος των "πρασίνων" βρήκε δίχτυα στο 50ό και 70ό λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Ο προπονητής του Θησέα, Αντώνης Μάνδαλος επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και δικαούνταν την πρόκριση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε την απόδοσή της. Είχε εκτός από τα γκολ δύο ευκαιρίες με σουτ από τους Κόρμπα και Καρανικολάου που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ σουτ του Κοτζαθανάση πέρασε λίγο άουτ. Από την άλλη, ο Ντένης Κουκοβίνος, τεχνικός των φιλοξενούμενων, ανέφερε ότι ο Άρης είχε τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε τρεις περιπτώσεις. Σουτ του Ακτσιαλή από κοντινή απόσταση απέκρουσε ο Πλακαρός, κεφαλιά του Κεμάλι σταμάτησε στο δοκάρι και σουτ του Βούλγαρη έφυγε άουτ. Επίσης, πρόσθεσε ότι η ομάδα του δέχθηκε επτά κίτρινες από τον κ. Κούστα και κέρδισε τέσσερα φάουλ σε όλο το παιχνίδι.

Συνθέσεις:
Θησέας: Πλακαρός, Καράτσαλος, Λάππας, Μούτος, Μυλωνάς, Κοτζαθανάσης, Κόρδα (70' Σ. Οικονόμου), Αγγελής (46' Βαχαρέλης), Ρενάτο (60' Καρανικολάου), Σιώμος, Κόρμπας.
Άρης: Γράντας, Τσουκαλάς, Γκοτζόπουλος, Καρακάσης, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ακτσιαλής (76' Καραγγέλης), Βούλγαρης, Στραβέλας (67' Σκοπελίτης), Κικής (78' Ζάγκας), Κεμάλι.

Last modified onWednesday, 11 December 2013 17:11