noodles volos banner

Δήμητρα-ΑΕ Διμηνίου 0-1

Με επιτυχία έφερε εις πέρας τη σημερινή της αποστολή η ομάδα της ΑΕ Διμηνίου καθώς κέρδισε 1-0 στην Ευξεινούπολη τη Δήμητρα. Το γκολ που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Διμηνίου πέτυχε ο Αλέξανδρος Αναστασίου στο 65ο λεπτό με κοντινό σουτ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 70΄λόγω αποβολής του Ξηρομερίσιου, ενώ η ΑΕ Διμηνίου κέρδισε πέναλτι στο 85' με τον Σφάκα. Το εκτέλεσε ο Καλλιακούδας και το απέκρουσε ο Γκιούρκης. Στο 59' δοκάρι με φάουλ από τον Σφάκα, διαμαρτυρίες για πέναλτι στο 68' στον Βούλγαρη από τους "πράσινους" της Ευξεινούπολης. Ο Στέφανος Ξηρόφωτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Δήμητρα για τη άριστη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκούρκης, Γκαρνίδης, Κ. Παυλίδης, Κουτσοκέρας (50' λ.τρ. Σιαμέτης), Αντωνιάδης (70' Σταματίου), Μ. Παυλίδης, Βούλγαρης, Θωμαΐδης (80' Παλάσης), Τιμπλαλέξης, Τσόγκας, Ξηρομερίσιος.
ΑΕ Διμηνίου: Αβδελάς, Ασλάνογλου, Γκέρτσος, Μοράλες, Καραλόπουλος, Καλλιακούδας (87' Ταμπακόπουλος), Καρακώστας (55' Κ. Τσιουρέλης), Κουτσογιάννης, Αναστασίου, Σφάκας, Φιλατζικιώτης (70' Αχμάτι).