noodles volos banner

Δάφνη-Πηλέας 0-1 (30 photos)

Ο Ευαγγελός μαρκάρεται από τον Βαΐτση Ο Ευαγγελός μαρκάρεται από τον Βαΐτση

Την παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας σήμανε για τον Πηλέα το σπουδαίο διπλό στο γήπεδο της Νεάπολης επί της Δάφνης με 0-1.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας στο τέλος του πρώτου μέρους έχασε πέναλτι με τον Τσουκάλη, που υπεδείχθη για χέρι του Αβλουγιάρη και το οποίο απέκρουσε ο Κορέντης με τα πόδια. Στην επανάληψη και στο 65’ ο Δημόπουλος έφυγε μόνος, ξεπέρασε και τον Κορέντη, αλλά σε κενή εστία από τα δεξιά της μικρής περιοχής σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

 Τελικά ο ίδιος παίκτης στο 69’ μετά τη σέντρα του Βαρσαμά από τα αριστερά και την μπάλα να περνάει από όλους στο πίσω δοκάρι, πάλι ουσιαστικά σε κενή εστία με κεφαλιά έκανε το 0-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, στους οποίους συμμετείχε φεύγοντας … βολίδα από τον πάγκο ο προπονητής Στέργιος Σιαμέτης.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, καθώς το φάουλ του Ευαγγελού από θέση πλάγια αριστερά πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΑΦΝΗ: Κορέντης, Λουκάς (70' Μασούρας), Μόσχοβος, Αβλουγιάρης (78' Φιλοσόγλου), Γκιάστας, Μαρέδης, Λαρίσης, Τσαρέλας, Τσιτσιρίκης (65' Σταυρόπουλος), Ευαγγελός, Παπαστεργίου

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Χιούσι, Βαρσαμάς, Δεδούσης, Βαΐτσης, Μπαντής, Αγγελής (60' Κουτσογιάννης), Τσουκάλης, Δημόπουλος (90' Ματζανάς), Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (70' Αντζούρης)

*Δείτε στην παρακάτω image gallery τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του ματς...