noodles volos banner

Με απουσίες κόντρα στη Μακρινίτσα η Δάφνη, που "χτυπά" μεταγραφές

Με νίκες επιθυμεί να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Β’ ΕΠΣΘ η Δάφνη, σε συνδυασμό με ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με εκείνο της πρεμιέρας, κόντρα στον Ελευθεριακό - Τρεις προσθήκες στο πρόγραμμα, τα ονόματα των οποίων δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα.

Στην πρώτη αγωνιστική υπήρχε πολύ άγχος, με την ομάδα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, παρά τη νίκη, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Παντελή Βαρβέκη. Ο έμπειρος προπονητής της Δάφνης δουλεύει, κατά την εβδομάδα που διανύουμε, πάνω στις αδυναμίες του υλικού του, προκειμένου να έχει καλύτερη απόδοση το Σάββατο (16:00), κόντρα στην Μακρινίτσα στο Γήπεδο της Νεάπολης.

Ο κ. Βαρβέκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαστεργίου, που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο, τον Βλαχάβα που υπέστη διάστρεμμα και τον Μπαλτζάκη που θα απουσιάζει την ημέρα του αγώνα, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Τέλος, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να είναι έτοιμη και να έχει διάρκεια, καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν, οι ιθύνοντες της Δάφνης φροντίζουν και για την περαιτέρω ενίσχυσή της, με τις πληροφορίες του magnesiasports, να κάνουν λόγο για τρεις ακόμα προσθήκες, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

Last modified onThursday, 13 October 2016 23:24