noodles volos banner

Θησέας-Δάφνη 1-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Θησέας, 1-0 τη Δάφνη στο γήπεδο της Αγριάς, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο με σουτ του Κώστα Καραλόπουλου εκτός μεγάλης περιοχής. Ήταν το πρώτο γκολ του αμυντικού που αγωνίζεται με τους “πράσινους” εδώ και λίγο καιρό.
Στο 30ό λεπτό ο Κόρμπας από κοντά πλάσαρε άουτ, λίγο αργότερα ο Μούτος βρέθηκε μπροστά στο τέρμα αλλά άθελά του έβγαλε την μπάλα προς τα έξω αντί προς τα δίχτυα. Στην επανάληψη, ο Κόρμπας είχε ψαλιδάκι στο δοκάρι (42'), ο Ισά σουτ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας (70'), ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι πάνω στον Κόρμπα.
Για την Δάφνη που είχε καλή παρουσία αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια, καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος με σουτ του Τσατσαρώνη από το ύψος του πέναλτι που έφυγε άουτ, στο δεύτερο ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε να πλασάρει υπό καλές προϋποθέσεις, ενώ προσπάθεια του Σιαμέτη δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Μούτος (75' Ντεμιάν), Σούδης, Καραλόπουλος, Ισά (90' Δουλάς), Σαμαράς (81' λ.τρ. Λιάρος), Μουράτης, Κατσιώτης, Κόρμπας.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Τσαντόπουλος, Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Χιώτης, Τσότζορας, Δεμίρης, Λούκας, Τσατσαρώνης (70' Σατελιάν), Σιαμέτης, Γιαννακόπουλος (20' λ.τρ. Παπαστεργίου-60' λ.τρ. Γιούργας).