noodles volos banner

"Βιντεοθεραπεία" στον Ολυμπιακό Β. ενόψει Ολύμπιας

Δε βγαίνει από τη 12αδα η Κυριατζίδου και ας είναι ανέτοιμη Δε βγαίνει από τη 12αδα η Κυριατζίδου και ας είναι ανέτοιμη

Καθιερωμένο πλέον είναι κάθε Παρασκευή οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου να παρακολουθούν βίντεο με τον επόμενο αντίπαλο και το ίδιο έγινε και χθες το απόγευμα, με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη να αναλύει στις ερυθρόλευκες τα βασικά σημεία του παιχνιδιού της Ολύμπιας Λάρισας.

Πέρα απ’ αυτό είναι δεδομένο ότι στη 12αδα θα είναι η Κυριατζίδου, η οποία έκανε τη επανεμφάνισή της στον αγώνα με τον ΑΟ Σερρών πριν δύο βδομάδες. Η βασική φόργουορντ αισθάνεται όλο και καλύτερα, αλλά σίγουρα είναι ανέτοιμη ακόμη. Ωστόσο σε στιγμές του ματς που θα επικρατεί πιο χαμηλός ρυθμός ή η Ολύμπια θα παίζει ζώνη μπορεί να μπει στο παρκέ, για να βοηθήσει με το μακρινό σουτ.

Επίσης, το θετικό είναι πως απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ όλες οι παίκτριες με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την αύξηση της διαφοράς από τον Ηρακλή στους δύο βαθμούς τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι στη 12αδα. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο ΕΑΚ του Βόλου στις 12.00 την Κυριακή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 γυναικών.