noodles volos banner

Διπλό στο 94’ μέσα στο Βασδέκειο για τον ΓΣ Αλμυρού

Ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για τον Γ.Σ. Αλμυρού, αφού προηγήθηκε νωρίς με 0-2, χρειάστηκε το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και αρκετή τύχη, για να το πάρει με σκορ 2-3.

Μόλις στο 7’ το γεγονός ότι ο Κωτσιαρίδης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, βγήκε σε καλό για τον Αραμπατζή, στον οποίον πήγε η μπάλα. Ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σινάνη, κάτω από τα πόδια του οποίου πέρασε στο σουτ του Κωτσιαρίδη στο 11’ για να γίνει το 0-2.

Όμως ο Ηρακλής με τρομερή αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Μαυρίδη στο 64’ και τέρμα του Φέιζο στο 77’ σε κενό τέρμα μετά από ασίστ του Γ. Κοντοβά, ενώ ο Χαλάτσης στο 91’ έκανε μεγάλη απόκρουση με προσπάθεια του Μαυρίδη, όπου παραλίγο να γίνει το 3-2. Μάλιστα η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και στην επαναφορά οι γηπεδούχοι πάλι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Τελικά στο 94’ μετά από αυτογκόλ του Ντούρο, που προσπάθησε να διώξει σέντρα του Π. Κοντοβά, ο Γ.Σ. Αλμυρού πήρε ένα σπουδαίο διπλό και παράλληλα μία μίνι εκδίκηση για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος από τους Βολιώτες.

Διαμαρτυρίες υπάρχουν στη συγκεκριμένη φάση από την πλευρά των γηπεδούχων ότι ο Π. Κοντοβάς είναι οφσάιντ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σινάνης, Ντούρο, Γιαμαλής, Μοράλες, Γιαουπλάρι, Ασλάνογλου, Γ. Κοντοβάς, Τρελόπουλος, Φέιζο, Μαυρίδης, Λιάκος

Αλλαγές μπήκαν οι: Λιάρος, Κιπτίου, Τζιόλας

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Πλαβός, Κυργιάκος, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος, Θωμαΐδης, Π. Κοντοβάς, Αραμπατζής, Κρανάς

Αλλαγές μπήκαν οι: Ν. Βούλγαρης και Δημουλάς

Last modified onSunday, 04 December 2016 19:18