noodles volos banner

Δεν το πίστεψε ο Ηρακλής...

  • Published in ΕΠΣΘ

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για τον Ηρακλή Βόλου, με 1-0 στο Προάστιο Καρδίτσας από τον τοπικό ΑΟ Σελλάνων. Η κυανόλευκη ομάδα έπαιξε ελεύθερα και είχε πολύ καλή παρουσία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση. Δέχθηκε γκολ στο 70ό λεπτό από τον Ρέψη, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε μεγάλες ευκαιρίες, τόσο πριν το τέρμα όσο και στα τελευταία λεπτά. Ίσως οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη δεν πίστεψαν ότι μπορούσαν σήμερα να πάρουν το διπλό...

Στο 22' σουτ του Κακαΐτσα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού κι έφυγε άουτ, ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ όταν ο Μανασής είχε εξ επαφής κεφαλιά που απέκρουσε ο Πολυμέρου. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία αλλά έβγαιναν επικίνδυνα μπροστά και είχαν καλές στιγμές που έμειναν ανολοκλήρωτες. Ο Μόσιος σε τετ-α-τετ ανακόπηκε από τον στόπερ λίγο πριν σουτάρει, ενώ γύρισμα προς τον Νούσια είχε παραπάνω δύναμη και πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής μπήκα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ του Κοντοβά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (57') κι έπειτα είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Νούσιας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Τσελεπής το γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι (62'). Η πρωταθλήτρια της Καρδίτσας σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της κι έφθασε στο γκολ στο 70'. Ο Πολυμέρου απέκρουσε σουτ του Φιλιππούλη, αμέσως μετά εξουδετέρωσε ξανά σουτ του Χαρβαλιά αλλά ο Ρέψης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και αύξησε την επιθετικότητά του στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Μπήκε σε αρκετές περιπτώσεις στην αντίπαλη περιοχή, είχε στημένες φάσεις και δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Τσελεπής είχε άστοχο φάουλ από καλή θέση, ενώ τρία λεπτά πριν τη λήξη, η μπάλα στρώθηκε στον Νούσια στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός σούταρε αλλά χωρίς δύναμη, με τον Αρχοντή να διώχνει. Μεγάλη στιγμή λίγο πριν τη λήξη όταν σε κόρνερ, ο Μοράλες βρήκε την μπάλα και ο Τζήμας δίπλα στο δοκάρι, την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Συνθέσεις:
ΑΟ Σελλάνων: Αρχοντής, Περήφανος, Κούρκουλας, Φιλιππούλης, Δανιήλ, Κακαΐτσας (58' Μάτας), Ρέψης (90'+3' Κλιάφας), Τζιόλας, Χαρβαλιάς (86' Ακρίβος), Μανασής.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου (85' Σοροβόλας), Κοντοβάς, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο (40' λ.τρ. Τζήμας), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Μόσιος (74' Τσουκάλης), Ντούρο.


*** Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, Διαγόρας Σεβαστής και Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Κατερίνη.

Αποτελέσματα:
ΑΟ Σελλάνων-Ηρακλής...1-0
Διαγόρας-Απόλλων...0-0

Βαθμολογία:
Απόλλων...7...(5-2)
Διαγόρας...5...(4-2)
ΑΟ Σελλάνων...4...(3-3)
Ηρακλής...0...(2-7)

Last modified onSunday, 22 May 2016 19:35