noodles volos banner

Άντεξε μόνο στο α' ημίχρονο ο Ηρακλής

  • Published in ΕΠΣΘ

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Ηρακλής στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Φασουράκη προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Τσουκάλη, αλλά οι Λαρισαίοι έφθασαν στην ολική ανατροπή μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Τελικό σκορ 1-3 για τους Λαρισαίους που έκαναν το "δύο στα δύο".

Στην πρώτη ευκαιρία, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και προηγήθηκε. Στο 6ο λεπτό, από γέμισμα του Μοράλες, ο Μόσιος έγινε κάτοχος της μπάλας κοντά στη μικρή περιοχή και δέχθηκε καθαρό μαρκάρισμα από τον γκολκίπερ Μπρέλλα. Ο ρέφερι Μαρόπουλος έδειξε σωστά την εσχάτη των ποινών. Ο Τσουκάλης εκτέλεσε το πέναλτι, δεν ήταν καλό και απέκρουσε ο Μπρέλλας, αλλά στο ριμπάουντ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ.
Ο Απόλλων είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς τα καρέ τους με καλή αλληλοκάλυψη. Μακρινό σουτ του Κυριάκου έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο Πολυμέρου (11’), σουτ του Κολλιού από καλή θέση έφυγε στα πλάγια (22’), ψηλά άουτ η προσπάθεια του Κολοβού (27’, ύστερα από σέντρα του Κουβελά κι ασταθή απόκρουση του Πολυμέρου). Για τον Ηρακλή, ο Τσουκάλης είχε σουτ από το ημικύκλιο που έφυγε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 34’ καλή στιγμή για τους «κυανόλευκους» του Βόλου όταν σε κόρνερ του Γκάγκα, ο Μοράλες πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη, δύο σουτ του Κυριάκου δεν βρήκαν στόχο, αλλά ο Ηρακλής δεν άντεξε. Μίλησε και η κούραση από την υπερπροσπάθεια του πρώτου μέρους. Στο 60ό λεπτό, από δυνατή σέντρα του Σκούπρα από τα δεξιά, ο Παλάσκας στην καρδιά της άμυνας, με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Και επτά λεπτά αργότερα, η ολική ανατροπή. Ο Σουλιώτης μάρκαρε τον Σκούπρα μέσα στην περιοχή αντικανονικά και δόθηκε πέναλτι. Ο Κυριάκος ευστόχησε για το 1-2, παρά το γεγονός ότι ο Πολυμέρου έπεσε στη σωστή γωνία. Μακρινό σουτ του Τσελεπή πήγε πάνω στον Μπρέλλα, ο Ηρακλής στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να επιτεθεί αλλά δίχως αποτέλεσμα. Πλασέ του Παλάσκα από καλή θέση μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και το τελικό 1-3 έκανε ο Κουρδής στο 90’ παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση ύστερα από διαγώνιο σουτ του Κολοβού.

Συνθέσεις:
Ηρακλής Βόλου: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Σουλιώτης (75’ Θάνος), Μοράλες, Φέζο (65’ λ.τρ. Ζαρίφης), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης (75’ Βουρδάκης), Μόσιος.
Απόλλων: Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (14’ Κολοβός), Κολλιός, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Χατζής, Παλάσκας, Κουβελάς (66' Λιλολάρι), Κυριάκος (91' Γεωργούλης), Σκούπρας.

Last modified onWednesday, 18 May 2016 19:05