noodles volos banner

Δάφνη-Άνθιμος Γαζής 2-1

Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Νεάπολης Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Νεάπολης

Με γκολ στο 90ό λεπτό, η Δάφνη κέρδισε 2-1 τον Άνθιμο Γαζή και πήρε μια σημαντική νίκη στη “μάχη” για την άνοδο, παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σουτ του Δεμίρη στο 5ο λεπτό έφυγε άουτ και το 0-1 σημειώθηκε στο 14'. Ο Καρασιώτος σούταρε, ο Χατζηβασιλείου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κουτσουνίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε κεφαλιά του Παπαδόπουλου που δεν είχε στόχο από καλή θέση για τους γηπεδούχους και μια επικίνδυνη σέντρα του Παλάση που πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους φιλοξενούμενους.

Στο 68ο λεπτό, ο Παπαστεργίου έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, ο Παπαδόπουλος άφησε την μπάλα να περάσει για τον Παπανίκο και ο διαιτητής Κούστας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του τελευταίου από τον Σαλαμουσά, υπόδειξη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι του Γαζή. Ο Τσάτσος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1. Στο 81ο λεπτό η Δάφνη έχασε καλή ευκαιρία όταν από προσπάθεια του Ευαγγελού, ο Παπανίκος ζύγισε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Πατρώνη κι έφυγε κόρνερ. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών στον αγώνα. Ο Ευαγγελός ξέφυγε από τη δεξιά πλευρά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε παράλληλο γύρισμα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήρε τροχιά προς το τέρμα και λίγο πριν περάσει τη γραμμή, πέφτοντας στο έφαφος με το στήθος ή τον ώμο, ο Παπαδόπουλος την προώθησε στα δίχτυα!

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου (86' Μαγγιώρος), Λούκας, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου (24' λ.τρ. Ανδρικόπουλος-63' Παπανίκος), Γιούργας, Δεμίρης, Ευαγγελός, Παπαδόπουλος.
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς, Καρασιώτος, Κουρτέσης, Κωστάκης, Νικηφοράκης, Κοτσιαλής, Ματής (44' λ.τρ. Πατρώνης), Λάσκος, Σιδηρόπουλος (64' Καρούτσος), Κουτσουνίδης, Παλάσης (83' Τζορβατζής).