noodles volos banner

Συνέχεια με την 19η αγωνιστική στη Β' ΕΠΣΘ

Συνέχεια στη Β' Τοπική Κατηγορία με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής το διήμερο 7-8 Μαρτίου. Απουσιάζει το μεγάλο ματς, όμως κάθε αγώνας είναι σημαντικός αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την άνοδο. Το Σάββατο, η Δάφνη υποδέχεται τον Άνθιμο Γαζή. Η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Σκόπελο ώστε να διατηρηθεί στην τρίτη θέση. Από την άλλη, το σύνολο του Παναγιώτη Κουρούπη θα επιδιώξει το διπλό που θα το βάλει ξανά στη διεκδίκηση της ανόδου.
Την ίδια ημέρα, η Ακρόπολη υποδέχεται τους Αργοναύτες. Οι “κυανόλευκοι” του Σέσκλου δυσκολεύονται πολύ στο γήπεδό τους όπου έχουν μόνο δύο νίκες σε οκτώ παιχνίδια, ωστόσο ήττα τη συγκεκριμένη αγωνιστική κόντρα στους ουραγούς της κατηγορίας, θα ισοδυναμούσε με “αυτοκτονία”.
Το πρωί της Κυριακής, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ο Τοξότης φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Σκόπελο που έχει κερδίσει τα δεκαπέντε από τα δεκαεπτά ματς που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το απόγευμα, ο Πηλέας, αήττητος εκτός έδρας με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ελευθεριακό ενώ εφόσον κερδίσει, θα κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο. Τέλος, στη Γατζέα ο Κένταυρος υποδέχεται τον Απόλλωνα, σε αγώνα με βαθμολογική σημασία για το σύλλογο των Καναλίων που διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την επιστροφή του στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Μπορεί η αγωνιστική να μην έχει ντέρμπι, όμως κάθε ματς κρύβει παγίδες για τις ομάδες των πρώτων θέσεων κόντρα σε αντιπάλους που παίζουν δίχως άγχος και δεν έχουν να χάσουν κάτι...