noodles volos banner

Αγχίαλος-Αετός 3-1

Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση με τους Πύλο και Γιάννη Βλαχάβα να είναι πρωταγωνιστές στη φάση Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση με τους Πύλο και Γιάννη Βλαχάβα να είναι πρωταγωνιστές στη φάση

Υπερασπίστηκε την έδρα της η Αγχίαλος κερδίζοντας 3-1 τον Αετό Κερασιάς. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Κολώνης άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής. Η ισοφάριση στο 56' όταν ο Γ. Βλαχάβας εκτέλεσε φάουλ και ο Καψάλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 έγινε στο 68ο λεπτό. Ο Κολώνης σέντραρε και ο Γιάννης Καραγιώργος σκόραρε με κεφαλιά, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75' όταν ο Τσαρδακάς εκτέλεσε με δύναμη φάουλ κάτω από τη γραμμή του κέντρου, ο Νακελάρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Πύλος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.
Για την Αγχίαλο, ευκαιρίες με τον Πατισαούρα στο 40' το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό, Μπούτλα στο 44' που “τσίμπησε” την μπάλα αλλά έφυγε άουτ, ενώ στην επανάληψη ο Πύλος έχασε μοναδική φάση καθώς έκανε ωραία ενέργεια κι ενώ ήταν μόνος του, αντί να πλασάρει, προτίμησε να βγάλει πάσα για τον Μαυρόπουλο που ήταν σε πλάγια θέση. Ο Αετός είχε μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Στεργίου στο 78' που έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Σοφιανός, ο οποίος πήρε συμμετοχή σε ακόμη ένα πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.
Ντεμπούτο για την Αγχίαλο έκανε ο νεαρός Ηλίας Τσέλιος στο σημερινό παιχνίδι.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σοφιανός, Αγγελαδάκης, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Τσακόγιας, Φούκης, Πύλος, Πατσιαούρας (60' Τοκαλής), Κολώνης (78' Τσέλιος), Καραγιώργος (83' Τσαμπήρας).
Αετός: Νακελάρι, Ν. Ζήσης, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρόνης, Μαρούφ (74' Κολοκοτρώνης), Τσιουρής, Ραφαήλ, Κατσίκας (20' Στεργίου), Καψάλης, Μαρούγκας.