noodles volos banner

Δύναμις-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 1-2

Με ήττα συνοδεύτηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη Δύναμη, καθώς η Ένωση Νηλέα Λεχωνίων, στην επανεμφάνισή της στα τοπικά πρωταθλήματα, κέρδισε με σκορ 1-2. Το 1-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 48' με πλασέ του Ρουμπάτη, η ισοφάριση στο 54' με δυνατό σουτ του Μεντή εκτός μεγάλης περιοχής και το 1-2 στο 68' με τον Σκόνδρα, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα. Για τους φιλοξενούμενους, διπλό δοκάρι στην ίδια φάση σε σουτ του Φιλίππου στο 15ο λεπτό και χαμένο πέναλτι στο 80' που κέρδισε ο Κατσιάκης, το εκτέλεσε ο Φουρκιώτης κι απέκρουσε ο Νακελάρι, ενώ χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Για τη Δύναμη, ο Ανδρέου αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ενώ καλό σουτ του Καπάκη στο 909' έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Νακελάρι, Σκαρίμβας, Σέτι, Μαυρογόνατος (46' Παπαεμμανουηλίδης)), Κολτσίδας, Κούντριας, Σαραφίδης, Τσάμης, Καπάκης, Ρουμπάτης, Ανδρέου.
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Αλπάκης, Λιάκος, Νέος (55' Μπιλιάλης), Παππάς, Μυλωνάς, Κολλιός, Τσιτσιρίγκος (62' Αντωνίου), Φουρκιώτης, Φιλίππου (65' Σκόνδρας), Μεντής, Κατσιάκης.