noodles volos banner

Πηλέας-Αχιλλέας 2-1

Νίκη-πρόκριση στο φινάλε για τον Πηλέα, καθώς στο 87ο λεπτό σκόραρε το νικητήριο τέρμα και με 2-1 απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης τον Αχιλλέα Αχιλλείου. Σκόρερ μάλιστα του νικητήριου γκολ ο Τσακίρης, ένας από τους νέους παίκτες της ιστορικής ομάδος που αποκτήθηκε από τη Δημητριάδα και ο μοναδικός από τις μεταγραφές που έπαιξε.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Παναγιώτου. Η ισοφάριση στο 44' από τον Βαΐτση και το 2-1 λίγο πριν τη λήξη από τον Τσακίρη. Για τον Πηλέα, ο Σούλης Κατσικαδάμος ανέφερε πως η ομάδα του ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος όταν είχε τρεις ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ με τους Κ. Μπρισμπέο, Ματθαίου, ενώ για τον Αχιλλέα, ο Νίκος Κουτμάνης σχολίασε πως οι παίκτες του ήταν καλύτεροι αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς στο β' μέρος τα σουτ τους σταμάτησαν τρεις φορές στο δοκάρι, στο 51' από τον Γουργιώτη εκτός μεγάλης περιοχής, στο 55' από τον Τσιοκάρα από κοντά και στο 64' από τον Έρισον εκτός μεγάλης περιοχής. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Πηλέας ως γηπεδούχος και πάλι, θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Καναλίων.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Φύβγας, Καζάκης, Τζιάμος (60' Θάνος), Μ. Ματθαίου, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης (80' Δ. Μπρισμπέος), Κατσικαδάμος, Μπραχιμάι, Κ. Μπρισμπέος, Ηλ. Ματθαίου (80' Ντούλας), Τσακίρης.
Αχιλλέας: Σχουλής, Μόσχος, Μαλλιαρός, Διαμαντής, Γάτας, Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Έρισον, Χασιώτης, Γουργιώτης (80' Νιφορόπουλος), Γ. Παναγιώτου.