noodles volos banner

Στο Χαϊδάρι για τα πλέι οφ το πόλο της Νίκης το Σαββατοκύριακο

  • Published in Πόλο

Να αφήσει ακόμα περισσότερο το στίγμα της στη φετινή Α2 ανδρών θέλει η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφάιρισης της Νίκης Βόλου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα θέλει να συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην πιο πετυχημένη χρονιά της ανδρικής ομάδας από καταβολής του τμήματος και με την παρουσία της στα play off ανόδου της κατηγορίας θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία της.

Θα αγωνιστεί στον όμιλο που θα διοργανωθεί στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το Σαββατοκύριακο 16-17/6 και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του ΝΟ Πατρών, της ΑΕ Χαϊδαρίου και του Ηλυσιακού, μπαίνοντας στον όμιλο με 1 βαθμό. Σε περίπτωση που η ομάδα της Νίκης τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου θα πάρει μέρος σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία, διαφορετικά θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης. 

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας υπολογίζει στους: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γλούμη, Γιαβαρίδη, Μαρτζούχο, Γκανάτσιο, Θεοδορόπουλο, Καρκαλιάνη, Αλεξανδρή, Σαραγγανίδα, Μόσιο, Γκατζούνα, Βάτσο, Ξυφώλη. Δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο αρχηγός της ομάδας Λάμπρος Μακρής, που δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στο γόνατο από τη φλεγμονή που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα του ομίλου: 

1η αγωνιστική Σάββατο 16/06/2018
20:00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
21:00 ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
2η αγωνιστική Κυριακή 17/06/2018
12:00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 
13:00 ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
3η αγωνιστική Κυριακή 17/06/2018
19:30 ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 
20:30 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
Η βαθμολογία που ξεκινάει ο όμιλος:
1. ΝΟ Πατρών 3
2. ΑΕ Χαϊδαρίου 2
3. Νίκη Βόλου 1
4. Ηλυσιακός 0