noodles volos banner

Με στόχο να είναι ανταγωνιστικός στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (1/4, 14:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με την αξιοπρεπή αγωνιστική του παρουσία να είναι ο βασικός του στόχος σε αυτήν την πολύ δύσκολη έξοδο.

Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος, τρεις "στροφές" πριν από το τέλος της κανονικής του διάρκειας, έχει φυσιολογικά στο μυαλό της μόνο τους αγώνες κατάταξης που έρχονται σε περίπου ένα μήνα.

Στα τρία τελευταία της ματς θέλει να κρατήσει τον αγωνιστικό της ρυθμό και να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, προκειμένου να πάει στα πλέι-άουτ όσο καλύτερα προετοιμασμένη γίνεται.  Έτσι, ο Ολυμπιακός, κόντρα στον πολύ δυνατό Πανιώνιο, επιθυμεί να παίξει ελεύθερα το μπάσκετ του και να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός μπορεί.

Εύλογα κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Βόλο, ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, Μιχάλη Καπουρνιώτη και Άγγελου Τσικλήρα (υπήρξε ένα επεισόδιο που έφερε την τιμωρία τους, στη συνέχεια), αποτελούν ένα κίνητρο και για τις δύο ομάδες να πάρουν μία αγωνιστική "εκδίκηση". Αυτό στο μυαλό των ερυθρόλευκων, όμως, δεν υπάρχει, με άπαντες στο στρατόπεδό τους να σκέφτονται μόνο τα αγωνιστικά οφέλη των ερχόμενων αναμετρήσεων. Όσον αφορά την άλλη πλευρά, στον Ολυμπιακό δε γνωρίζουν τις προθέσεις της αθηναϊκής ομάδας και είναι προετοιμασμένοι για... παν ενδεχόμενο.

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο Μάριος Μπορίνος υπολογίζουν σε όλες τις αθλήτριές τους, πλην της Ζήτη που πριν λίγες μέρες έβγαλε τον γύψο από το πόδι της, με την επιστροφή της στα παρκέ, όμως, να κρίνεται πως θα αργήσει ακόμα πολύ, με πιθανότητα να χάσει ακόμα και τα πλέι-άουτ. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο, με την αποστολή της να ταξιδεύει στην Αθήνα, για τον αγώνα της Κυριακής, αυθημερόν.

Το πρόγραμμα της 20ης
αγωνιστικής της Α1 Γυναικών

Κυριακή 1 Απριλίου (14.00)

Πρωτέας Βούλας - Νίκη Λευκάδας

Παναθλητικός Συκεών - Παναθηναϊκός

Φάρος Κερατσινίου - Εσπερίδες Καλλιθέας

Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Π.

Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟΚ

Πανιώνιος-Ολυμπιακός Β.

(διαιτητές Ντάνος-Μαρίγλη)

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός Π. 38

2. Φάρος Κερ. 35

3. Πανιώνιος 33

4. Δάφνη Αγ. Δημ. 30

5. ΠΑΟΚ 30

6. Αθηναϊκός 29

7. Νίκη Λευκάδας 29

8. Εσπερίδες 27

9. Πρωτέας Βούλας 27

10. Ολυμπιακός Β. 23

11. Παναθλητικός 22

12. Παναθηναϊκός 19