noodles volos banner

Επιτρέπεται στο ΕΑΚ η προπόνηση στον ΝΠΣ, αλλά όχι στον Ολυμπιακό

Για το τρίτο τους συνεχόμενο ματς έδρας θα συνεχίσουν σήμερα Τετάρτη την προετοιμασία τους στον Ολυμπιακό Βόλου, που την προσεχή Κυριακή στην αυλαία του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στο ΕΑΚ τον Γ.Σ. Αλμυρού.  Οι ερυθρόλευκοι είχαν ρεπό χθες Τρίτη, ενώ σήμερα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο με παρόντα τον Ευθυμιάδη, που αναμενόταν χθες στον Βόλο μετά την απουσία του από την περασμένη Παρασκευή λόγω της κλήσης του στην Εθνική Ενόπλων.

Πάντως, τις τρεις τελευταίες τρεις βδομάδες, όταν και επισημοποιήθηκε η επιστροφή της βολιώτικης ομάδας στη φυσική της έδρα με τον ορισμό του αγώνα κόντρα στον Αμβρυσσέα την Τετάρτη 8 Μαρτίου, καμία φορά δεν κατάφερε να πάρει το ΕΑΚ για προπόνηση, ενώ όσο χρησιμοποιούσε το Πανθεσσαλικό της δινόταν κάθε Παρασκευή.

Αυτό κάνει άπαντες στον Ολυμπιακό Β. να απορούν και να εξίστανται πώς ο Δήμος Βόλου τους επιτρέπει να μπαίνουν στο «Τάκης Συνετόπουλος» μόνο για επίσημα παιχνίδια, τη στιγμή που ο ΝΠΣ Βόλος το χρησιμοποιεί συνέχεια για προπονήσεις και μάλιστα κάποιες είναι και διπλές. Αυτό είναι ένα ακόμη σίριαλ στην αντιπαράθεση των ερυθρολεύκων με τον Δήμο Βόλου, που δε διστάζει να δείξει ότι μεροληπτεί εις βάρος του Ολυμπιακού, κάνοντας πόλεμο νεύρων, αφού είναι αδιανόητο να μην προπονείται η γηπεδούχος ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που θα αγωνιστεί.

Last modified onWednesday, 28 March 2018 09:27