noodles volos banner

Σκληρή μονομαχία την Κυριακή για Ολυμπιακό Β. με Δάφνη

Στον αγώνα με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, που δίνει ο Ολυμπιακός Β. στο ΕΑΚ την προσεχή Κυριακή, αναφέρεται δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. 

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία.

Ελπίζουμε να έχουμε όλες τις παίκτριες στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου, αφού σίγουρα απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη που μάλλον δε θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου, αλλά αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams, της Νίκης Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη, που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.    

Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με τον Φάρο στο Κερατσίνι, με αποδέκτη τον προπονητή μας, στο οποίο η ομάδα μας θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του, σε κόσμια πλαίσια, όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας, και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας.

Είναι καιρός η πόλη μας να δείξει τη δυναμική της σε όλους όσους, εντός και εκτός τειχών της, δεν επιθυμούν την παρουσία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία».