Logo
Print this page

Τεχνικός Διευθυντής στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Καραγιώργος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καραγιώργο, ο οποίος σταμάτησε την καριέρα του και αναλαμβάνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας.

Αναλυτικά:

"Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού, στην προσπάθειά της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με υψηλούς στόχους στο χώρο του μπάσκετ της περιοχής μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην αρχηγό της ομάδας μας, Γιάννη Καραγιώργο, από το πόστο πλέον του Τεχνικού Διεθυντή του τμήματος.

Ο Γιάννης, με την εμπειρία του και τις γνώσεις του στο χώρο του μπάσκετ, θα συμβάλλει στον σχεδιασμό, στην οργάνωση και στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού μοντέλου ανάπτυξης τόσο των υποδομών όσο και της αντρικής μας ομάδας.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αρχή στην νέα του θέση και είμαστε σίγουροι πως, εκτός των παραπάνω, θα συμβάλλει στη σωστή συμπεριφορά και παρακίνηση όλων των αθλητών της ομάδας μας"!

Last modified onFriday, 25 May 2018 15:03
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]