noodles volos banner

Κέρδισε το Αγρίνιο του Τάσσου στο τοπικό ντέρμπι με τον Χαρίλαο Τρικούπη

Την πρώτη του νίκη (89-69)  πραγματοποίησε στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, την περασμένη Κυριακή, ο Αθλητικός Όμιλος Αγρινίου, του οποίου καλαθοσφαιριστής είναι ο Βολιώτης Φώτης Τάσσος – Θετικός, παρά την ατυχία του ο πρώην σέντερ της Νίκης.

Στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας, το Αγρίνιο νίκησε τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, εντός έδρας, με σκορ 89-69, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Χρήστο Μυριούνη, να στερείται από νωρίς τις υπηρεσίες του Φώτη Τάσσου στο πρώτο μέρος, καθώς πραγματοποίησε δύο φάουλ στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Βολιώτης ψηλός προφυλάχθηκε από τον τεχνικό του, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους κι είχε καλή παρουσία στο δεύτερο, παίζοντας καθοριστικές άμυνες, απέναντι στους σέντερ των αντιπάλων. Οι προσπάθειες που πήρε δεν ήταν πολλές, εξ’ ου και το γεγονός πως δεν σκόραρε, αλλά το Αγρίνιο βρήκε τους τρόπους, κυρίως από την περιφέρεια, να κάμψει την αντίσταση του Χαρίλαου Τρικούπη, που δε μπόρεσε να σταματήσει τους Μπερερή (23 π.) και Γκόβα (14 π.), πίσω από την γραμμή των 6,75.

Επόμενο παιχνίδι για τους «πορτοκαλί» του Τάσσου την ερχόμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας, κόντρα στον τοπικό Ερμή.