noodles volos banner

Σαμαράς και τέσσερις 16άρηδες στον ΓΣ Βόλου

Την απόκτηση του Αντώνη Σαμαρά και τεσσάρων παικτών ηλικίας 16 ετών ανακοίνωσε ο ΓΣ Βόλου. Με την ασπρόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν, θα αγωνίζεται ο έμπειρος γκαρντ που διακρίνεται για το σουτ από μέση και μεγάλη απόσταση. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Siemens, Στρατώνι, Ορφέα Σουρωτής και Νίκη Βόλου (Α2, Β' και Γ' εθνική κατηγορία και Α1 ΕΚΑΣΘ), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο ΓΣ Αλμυρού.
Όσον αφορά στους νεαρούς παίκτες, αποτελούν το επιστέγασμα της συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών ανάμεσα στο ΓΣ Βόλου και τον Αιολικό Βόλου. Έτσι μετά την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Κωστούλα Απόστολου, ο ΓΣ Βόλου εντάσει στο δυναμικό του ακόμα τέσσερις 16άχρονους ταλαντούχους παίκτες από την παιδική ομάδα του Αιολικού που πρωταγωνίστησαν πέρσι στο παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας και πήραν σημαντικές εμπειρίες συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.
Πρόκειται για τους γεννηθέντες το 1999, Σέρρη Φίλιππο (ύψος 1,80μ, θέση 1), Τάσο Φώτη (ύψος 1,92μ, θέση 3), Παπαδόπουλο Χαράλαμπο (ύψος 2,00μ, θέση 4), Τσίρο Μάριο (ύψος 1,90μ, θέση 3).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “ο ΓΣ Βόλου δημιουργεί ένα άκρως νεανικό ρόστερ που με την παραμονή ορισμένων έμπειρων παικτών, προσδοκά να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος για το βολιώτικο μπασκετ. Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση του Αιολικού Βόλου για την παραχώρηση των αθλητών, πιστοποιώντας έτσι την άριστη συνεργασία τους η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Τέλος στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας των δύο συλλόγων, οι αθλητές του παιδικού τμήματος του Γ.Σ. Βόλου, Δραγατζίκης Ορφέας και Κουμπρετζιώτης Ιωάννης (γεννηθέντες και οι δύο το 2000) παραχωρούνται την ομάδα του Αιολικού”.