Logo
Print this page

Ανακοίνωσε επίσημα τετράδα μεταγραφών

Το magnesiasports σας είχε ενημερώσει από το πρωί για την παραχώρηση του Θωμά Καραγεώργου από τη Μεταμόρφωση στον Ολυμπιακό Βόλου. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε μερικές ώρες αργότερα από τη Βολιώτικη ερυθρόλευκη ομάδα, ενώ ανακοινώθηκαν και οι Καραρήγας, Χριστοδούλου και Κατσιαούνης.

Συγκεκριμένα:

Στην ενίσχυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος , ολοκληρώνοντας έτσι την στελέχωση του , με την μεταγραφή του ΘΩΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ από τη Μεταμόρφωση Βόλου .

Ο Θωμάς Καραγεωργος γεννήθηκε το 1983 ,έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση 2 , γνωστός για την έφεση του στα τρίποντα , είναι παντρεμένος με 1 παιδί , αναμένοντας και το δεύτερο .

Άρχισε την καριέρα του το 1990 από την Ανάληψη , όπου αγωνίστηκε ως το 2001 , 1 χρόνο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική  με την ΑΕ Λάρισας , 4 συνολικά χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου (3 στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική) ,  2 χρόνια στον Ίωνα στη Γ΄ Εθνική και 6 χρόνια στη Μεταμόρφωση (5 χρόνια στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική) .

Επίσης αποκτήθηκε ο Αντώνης Καραρήγας από τη Μεταμόρφωση , 27 χρόνων , ο οποίος  αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 , ξεκίνησε την καριέρα του στον Κένταυρο Ζαγοράς ενώ έπαιξε επίσης στον Ίωνα , στον Ολυμπιακό , στη Μεταμόρφωση και στον Γ.Σ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε επίσης και στην ενίσχυση τόσο του εφηβικού τμήματος αλλά πιστεύουμε και του ανδρικού , αφού επέστρεψε ο 16χρονος σούτινγκ γκάρντ  Δημήτρης Χριστοδούλου από την Ανάληψη , ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την ομάδα μας ενώ αποκτήθηκε από τον Αιολικό Βόλου και ο 16 χρονος Κατσιαούνης Γιώργος  που αγωνίζεται στη θέση 3 .

Με τις μεταγραφικες κινήσεις αυτές και την απόκτηση του Στέφανου Βλήτσιου και του Ζήση Καφάση , ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της , για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη .

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]