noodles volos banner

Αγχίαλος-Μακρινίτσα 1-0

Πρώτη εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα για τον Κολώνη που ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης Πρώτη εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα για τον Κολώνη που ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης

 

Σημαντικό τρίποντο για την Αγχίαλο. 1-0 εντός έδρας τη Μακρινίτσα χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Κολώνης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Για τους γηπεδούχους, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος, ο Στατήρας αστόχησε σε τετ-α-τετ, ο Κολώνης είχε σουτ από καλή θέση που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, σε δύο περιπτώσεις ο Πατσιαούρας δεν μπόρεσε να σκοράρει -σε μία εξ αυτών αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή-, ενώ σουτ του Μαυρόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στην επανάληψη, ο Φούκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό, ενώ πλασέ του Ρούλη έφυγε άουτ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κολώνης έτρεξε μετά το γκολ να το αφιερώσει στον συμπαίκτη του Φώτη Καραγιώργο που είναι εκτός δράσης χάνοντας όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπήρας, Μαυρόπουλος, Τσανάκας, Τσαρδακάς, Βέτσικας, Στατήρας (82' Μπούτλας), Κολώνης, Πατσιαούρας (65' Ρούλης), Τσακόγιας (65' Πιτσάβας), Φούκης.
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Πουρνάρας, Μυλωνάς, Ντελάκος, Ψήφος, Αδαμάκος, Γ. Μαστακούλης (34' λ.τρ. Αρ. Σαραφίδης), Κοπάνας (56' Λαγονίκος), Ευγ. Σαραφίδης, Καρασμάνογλου (78' Πέτσης).

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 22 November 2014 19:28