noodles volos banner

Αγγελόπουλος: "Ο κ. Μπατζιάκας στηρίζει τον υβριστή του"

  • Published in ΕΠΣΘ

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο της ΕΠΣΘ, ο Σπύρος Αγγελόπουλος εξέφρασε με την παρακάτω επιστολή την άποψή του για τα τεκταινόμενα στην Ένωση. Αναλυτικά η προωπική του δήλωση: "Πραξικόπημα, όπως δήλωσε κι ο πρόεδρός της, δεν έγινε στην ΕΠΣΘ και για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου συνεχίζει τον αγώνα του παρά τα τρία καρπούζια στην αυτή μασχάλη. Αυτό που έγινε είναι η στήριξη, τόσο του ιδίου όσο και του επαναστάτη αλλά μόνον άνευ λόγου κι αιτίας με την μακρόχρονη αντιστασιακή διαδρομή, του μέχρι πρότινος υβριστή του. 

Στηρίζει τον υβριστή του, αυτόν που τον απειλούσε με δικαστικές αγωγές, αυτόν που τον κατήγγειλε για πειθαρχικό στην ΕΠΟ, για να εναντιωθεί δήθεν σε εμάς που αποδεχόμασταν την παράκλησή του να αποσυρθεί λόγω των καθηκόντων του στο δήμο Βόλου, αλλά δεν του κάναμε το χατήρι να αποδεχθούμε και για αντικαταστάτη του, πέρα από κάθε έννοια λογικής, τον σημερινό αντιπρόεδρό του επειδή κάποιος ή κάποιοι του το επέβαλαν.
Το θέατρο σκιών της αναδιάρθρωσης του ΔΣ που στήθηκε, στον θίασο του οποίου δεν έχουμε συμμετοχή ο κ. Ακτσιαλής, ο κ. Πάσχος, ο κ. Καραβάς κι εγώ κρατώντας οι υπόλοιποι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κατά άλλους είναι νόμιμο κατά άλλους όχι. Αυτό λίγη σημασία έχει για μένα, εκείνο που με θλίβει είναι η συμπεριφορά του «ανδρός» Μπατζιάκα απέναντί μας, ενός ανδρός που έχαιρε της πλήρους στήριξής μας και βοήθειας εδώ και χρόνια κι έφτασε στο εξευτελιστικό σημείο να μας συκοφαντεί από όλα τα ΜΜΕ.
Να του θυμίσω μόνο ότι στις εκλογές δεν ήμουν τελευταίος στη Νέα Αγχίαλο όπως του «ξέφυγε» αλλά δεύτερος και να του θυμίσω επίσης, επειδή θέλησε να διασφαλίσει την εντιμότητά του ως δεδομένη λόγω της εκλογής του, ότι εκλεγμένοι υπήρξαν και οι Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τσουκάτος κ.α.. Τα μυρμήγκια όταν βγάζουν φτερά πεθαίνουν, ευτυχώς για κάποιους δεν υπάρχει φόβος γιατί τα σκουλήκια μακροζωούν έρποντας και γλείφοντας.
Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω τα σωματεία της Ενώσεως πως θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστούν τα συμφέροντά τους και μόνον, κι όπως ενημερώθηκα από τους κκ. Πάσχο κι Ακτσιαλή θα δρομολογηθούν διαδικασίες και αντίδρασή μας και φυσικά εμείς θα σηκώνουμε το τηλέφωνο όταν μας καλούν οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων. Αγγελόπουλος Σπύρος".