noodles volos banner

Ματς-φωτιά στο 2ο όμιλο την Τετάρτη

Τετάρτη στα γήπεδα της ΕΠΣΘ αύριο καθώς διεξάγεται η 13η αγωνιστική της Α' Τοπικής, εμβόλιμη που περιλαμβάνει τα παιχνίδια της λήξης του πρώτου γύρου και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως στο 2ο όμιλο όπου οι πρωτοπόροι έχουν εξόδους-φωτιά. Ας δούμε το πρόγραμμα.

 

 Στον 1ο όμιλο, πρώτο χρονικά παιχνίδι -και μοναδικό που γίνεται νωρίτερα- είναι αυτό ανάμεσα στην Ιωλκό και τη Σκιάθο, στις 11:30 στην Αγ. Παρασκευή. Από τη μία η ουραγός Ιωλκός που παίζει καλά αλλά δεν έχει την ουσία κι ακόμη αγνοεί τη νίκη στην κατηγορία, από την άλλη οι νησιώτες που δεν έχουν περιθώρια για στραβοπάτημα. Η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου έχει έξοδο στην έδρα του Άρη Μελισσατίκων, το πλαστικό γήπεδο της; Αγίας Παρασκευής. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του ομίλου ο Άρης με σταθερά καλή παρουσία, θέλει το διπλό για να διατηρήσει το +5 η ΑΕΔ. Ο Σαρακηνός υποδέχεται τον Ηρακλή, ο Μαγνησιακός παίζει στη Νεάπολη με τη Δημητριάδα και έχει περισσότερο την ανάγκη της νίκης, ενώ ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Αγία Παρασκευή. Νίκη στα χαρτιά αύριο για τον Θησέα, ρεπό έχει η ΑΕ 2002.
Στο 2ο όμιλο, έχουμε δοκιμασίες σε δύσκολες έδρες για τις ομάδες που διεκδικούν την κορυφή. Η εμβόλιμη αυτή αγωνιστική μπορεί να είναι καθοριστική αφού κοντράρονται μεταξύ τους οι έξι πρώτοι της κατάταξης.. Ο πρώτος κι αήττητος ΓΣ Αλμυρού παίζει στο Ριζόμυλο κόντρα στον τέταρτο της κατάταξης Αστέρα (που είναι στο -7 με ένα ματς λιγότερο), ο δεύτερος Αίας έχει ματς στο Στεφανοβίκειο όπου ο Διαγόρας δεν έχει χάσει και μετράει τρία συνεχόμενα τρίποντα, ενώ η τρίτη Δήμητρα παίζει στον Πτελεό κόντρα στον Πρωτεσίλαο που δείχνει φορμαρισμένος...
Έχουμε όμως ντέρμπι και στην ουρά. Ο Αχιλλέας υποδέχεται τη Μακρινίτσα. Προτελευταία με 4 πόντους η ομάδα του Αχιλλείου, μία θέση παραπάνω με 5 βαθμούς αυτή του Πηλίου, παίζουν για ένα σημαντικό “εξάποντο” παραμονής... Ακόμη, ο Άθλος έχει ματς με την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ενώ η Αγχίαλος φιλοξενεί τον Αετό.

 

 

Last modified onTuesday, 13 January 2015 17:24