noodles volos banner

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Λουκίνας

Τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2020. 

Ο Έλληνας φορ, που έγινε ευρέως γνωστός από το τριετές πέρασμά του στον Ηρακλή (2014-2017), αγωνιζόταν φέτος στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με την οποία στη Football League είχε 11 γκολ σε 28 συμμετοχές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια»

Ο Γιάννης με τον ερχομό του στην ομάδα δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό».