noodles volos banner

Κούγιας: Μας δίνει 1 εκ. ευρώ για Μασούρα ο Ολυμπιακός

Για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα κινείται ο Ολυμπιακός, με τον Αλέξη Κούγια να επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει δελεαστικότατη πρόταση. Όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, η πρόταση ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

«Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ έχουμε προσφορές ελαφρώς μικρότερες από την Κοπεγχάγη και τη Μπλάκμπερν (σ.σ. φέρεται να φτάνουν στις 850.000 ευρώ), οι οποίες όμως μας δίνουν επιπλέον 10.000 ευρώ για κάθε ματς που θα παίζει ο παίκτης», ανέφερε στη «Live Sport».

Παρόλ' αυτά, σημείωσε ότι οι «βυσσινί» θέλουν καλύτερη... προσφορά και παίκτες από τους «ερυθρόλευκους, ενώ αποκάλυψε ότι ο Μασούρας θα υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο: «Εμείς ως ΑΕΛ θέλουμε 1.500.000 ευρώ, το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του Μασούρα και δύο νεαρούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, από αυτούς που δεν παίζουν συχνά, αλλά για εμάς θα είναι πολύτιμοι.

Ο Μασούρας θα υπογράψει αυτές τις μέρες με την ΑΕΛ την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, δηλαδή θα λήγει το 2020. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και εάν κι εφόσον παραχωρηθεί, θα πρέπει να γίνει στη σωστή τιμή».