noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-ΕΜΑ 5-1

Με νίκη έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Πρωτεσίλαος και μάλιστα με πέντε γκολ. Κέρδισε εύκολα 5-1 την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου. Στο 35ο λεπτό, ο Γ. Παναγιώτου εκτέλεσε φάουλ, ο Καπαλίκας απέκρουσε και σε άδεια εστία, ο Μαρικλέν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 41' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαγκαβιέρου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Παναγιώτου, επίσης με φάουλ, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Πτελεού. Στην επανάληψη, ο Κ. Κόρκος με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής το 3-1 στο 50', ο Γιάννης Παναγιώτου το 4-1 στο 57' και ο Μαρικλέν το τελικό 5-1 στο 68ο λεπτό. Για τη γηπεδούχο ομάδα, δοκάρι είχε στο 15' ο Μαρικλέν.
Τέλος, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Πρωτεσιλάου θέλησαν να αφιερώσουν τη σημερινή τους νίκη στο φίλαθλο κόσμο του Πτελεού και της ομάδας που “ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν κοντά τους είτε με καλές είτε με κακές καιρικές συνθήκες και από το υστέρημά τους, οι φίλαθλοι βοήθησαν οικονομικά, αλλά και ηθικά, τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου”.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Ακριβός (57' Θ. Κόρκος), Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης (65' Τσουβαλιάς), Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (70' Ν. Κόρκος), Μαρικλέν.
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Ζιούλης (60' Μελετιάδης), Παπανίκος, Μπούσης, Ζαγκαβιέρος (50' λ.τρ. Αθ. Βαλκανιώτης), Χορταργιάς, Παπαδάκης, Ρομάριο, Ρεφουγιάτι, Καπέσιος (60' Κουφαλιδάκης).