noodles volos banner

Τεχνικός διευθυντής στον Σαρακηνό ο Ανδρέας Τσιμούρτος

Οργανώνεται ο Σαρακηνός ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να χτυπήσει πρωτιά στην Α’ ΕΠΣΘ. Στους κοκκινόμαυρους του Βόλου ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή ο Ανδρέας Τσιμούρτος, παλιός παίκτης του Σαρακηνού. Αυτός μαζί με τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Σατραζέμη, αλλά και τον αντιπρόεδρο Ταξιάρχη Χρυσικό, αποτελούν την επιτροπή μεταγραφών, η οποία θα λειτουργεί πάντα σε συνεργασία και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Γιάννη Φασουράκη.

Από το περσινό ρόστερ παραμένουν ο Κοντοβάς, ο Γιαμαλής, τα αδέρφια Ρακή, τα αδέρφια Μαστακούλη, ο Γράντας, ο Θάνος, ο Τσεκούρας, ο  Κωνσταντάκος, ο Νιαώτης και ο Καλαμάτας. Παράλληλα, τυπικό είναι το ζήτημα για τον Ντούρο, πολλές πιθανότητες υπάρχουν για τον Σιγαλάκο, αλλά χρειαστεί ξανά να πει το «ναι» ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ κάποιοι νεαροί και φερέλπιδες, αν δεν πάνε στην ομάδα Κ19 του ΝΠΣ, θα μείνουν στον Σαρακηνό.

Από κει και πέρα στη συνεδρίαση του επόμενου μήνα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα εγκριθεί ποσό περίπου 140.000, που θα δοθεί για να τοποθετηθεί στο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς.

Last modified onFriday, 08 June 2018 19:09