noodles volos banner

Άνθ. Γαζής: "Αντί για ποδόσφαιρο παίχτηκε μια φαρσοκωμωδία"

Τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή του χθεσινού αγώνα στη Σούρπη με τους Αργοναύτες εξέφρασε η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή. Σε ανακοίνωση που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα, Δημήτρη Λαμπρογιώργο, ο σύλλογος των Μηλεών αναφέρει ότι το ματς έπρεπε να ξεκινήσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Μια εικόνα... χίλιες λέξεις... Αυτή είναι η απάντηση μας σε κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και το μήνυμα μας προς κάθε αποδέκτη.. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι παίχτες και οι παράγοντες της ομάδας μας στο γήπεδο της Σούρπης όπου μάταια περίμεναν να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Αργοναύτες Αμαλιάπολης. Ο διαιτητής κ. Γόργορης στις 14.20 όταν έφτασε στο γήπεδο ενημέρωσε πως "δύσκολα" θα διεξαχθεί ο αγώνας λογω καιρικών συνθηκών και πως θα έκανε ελεγχο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Στις 14:50 όντως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους δυο αρχηγούς κι αποφάσισε την ματαίωση του αγώνα. Άδικα η ομάδα μας μέσω του αρχηγού της Χρήστου Κοτσιαλή και του εκπροσώπου του Δ.Σ κ. Λαμπρογιώργου Δημήτρη ζητούσαν να διεξαχθεί ο αγώνας αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν στεγνός και ασφαλής. Ο διαιτητής όμως μάλλον είχε αποφασίσει κάτι διαφορετικό (άραγε για ποιον λόγο;) όπως είχε προαναγγείλει και όταν έφτασε στο γήπεδο.
Στο γειτονικό Αχίλλειο ο αγώνας μέσα σε βροχή πραγματοποιήθηκε κανονικά αλλά μάλλον στην Σούρπη δεν 'έπρεπε'... Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες άλλης μιας ειλημμένης απόφασης αλλά και μιας κωμωδίας που δυστυχώς σας δηλώνουμε με πάσα ειλικρίνεια ότι η ομάδα μας δεν προτίθεται να συμμετέχει. Άραγε ο διαιτητής ήλεγξε τους ποδοσφαιριστές; Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων ήταν παρόντες; Εσείς πληρωθήκατε τα έξοδα σας κ. διαιτητά; Τα έξοδα μετακίνησης του συλλόγου μας (ενοικίαση πούλμαν και ΙΧ αυτοκίνητα) θα τα πληρώσετε εσείς κ. Γόργορης Τα μεροκάματα που έχασαν οι αθλητές για να "παίξουν ποδόσφαιρο" αλλά και που θα ξαναχάσουν αν επαναληφθεί ο αγώνας (για ποιο λόγο;) θα τα πληρώσετε και αυτά; Αν το ματς γίνει Τετάρτη θα μπορέσετε εσείς να κανονίσετε άδειες των αθλητών από τις εργασίες τους ή από τις υποχρεώσεις τους; Υποθετικές ερωτήσεις κάνουμε! Αυτά λοιπόν και άλλα τραγελαφικά συνέβησαν στη Σούρπη όπου αντί για ποδόσφαιρο παίχτηκε μια φαρσοκωμωδία. Για περισσότερες λεπτομέριες θα επανέλθουμε ξανά εφόσον χρειασθεί ή αν μας ζητηθεί".