noodles volos banner

Εντείνονται οι επαφές για ενίσχυση

Στην τελική ευθεία των επαφών της για μεταγραφική ενίσχυση έχει μπει η Νίκη Βόλου, που δεν έχει κάνει ακόμα τις κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού έριξε το βάρος στους Έλληνες κάτω των 24 ετών κυρίως. Ήταν αναμενόμενο άλλωστε ότι μετά τον περιορισμό στις μεταγραφές δεν θα "χτυπούσε" ονόματα, αλλά νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες με φιλοδοξίες.  

Εν τω μεταξύ ποδοσφαιριστές, όπως οι Αρκούδας και Γεωργακόπουλος φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την κυανόλευκη ομάδα, αλλά προς το παρόν επίσημα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. 

Οι φίλαθλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δουν τις επιλογές των τριών ξένων παικτών που θα ντυθούν στα κυανόλευκα, καθώς και ποιον άλλον ποδοσφαιριστή θα κρατήσει ο Ανδρέας Πάτση, μετά το «ναυάγιο» με τον Ανιέτε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιο κοντά στην παραμονή είναι ο Σουλίδης.

Τέλος οι πληροφορίες ότι θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 4 Ιουλίου, δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν επίσημα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.  

Last modified onThursday, 26 June 2014 19:13