noodles volos banner

Πήρε τον αδερφό του Αμπέντ ο Παναθηναϊκός!

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, προχωράει στην απόκτηση του αδερφού του, Βαλίντ Αμπέντ, ο οποίος θα δοθεί δανεικός.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, προχωράει στην απόκτηση του αδερφού του, Walid Abeid, ο οποίος θα δοθεί δανεικός.
Πρόκειται για επιθετικό χαφ, που είχε δοκιμαστεί από το τριφύλλι τη σεζόν που πέρασε. Ο νεαρός άσος θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός.
Οσον αφορά στο κρίσιμο θέμα του Μεχντί Αμπέντ, ο Αλγερινός μέσος έρχεται αύριο στην Αθήνα και θα είναι το Σαββατοκύριακο στις πρώτες προπονήσεις του Παναθηναϊκού(αιματολογικές, εργομετρικά, κλπ).
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός του, καθώς το «τριφύλλι» έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και είναι εν αναμονή απάντησης των Άγγλων. Οι «πράσινοι» το κάνουν αυτό διότι ο παίκτης τους ανήκει μέχρι το τέλος του μήνα και γιατί σε περίπτωση που ο Αμπέντ παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει αμέσως στο πρόγραμμα.