noodles volos banner

Πρόκληση και ευκαιρία το κύπελλο για τη Νίκη

Ως μία πρόκληση που θα της δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος και να γράψει για άλλη μια φορά ιστορία και ως μία μεγάλη ευκαιρία για να κλείσει τις «πληγές» που της άνοιξαν τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν στη Νίκη τον αγώνα του κυπέλλου με τον Απόλλωνα για την 1η αγωνιστική της τρίτης φάσης.

Στις 17.30 το απόγευμα οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται στη Ριζούπολη από την Ελαφρά Ταξιαρχία και αυτό που θα ζητήσουν θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση για τον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού.

Οι τραυματίες Γιώτας και Σοϊλέδης θα απουσιάσουν, την ώρα που ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, σκέφτεται να αλλάξει κάποια πράγματα στην ενδεκάδα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με εντελώς διαφορετική σύνθεση από το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού το τεχνικό τιμ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες.

Η Νίκη έχει τη δυνατότητα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της από τη Ριζούπολη και αυτό θα επιδιώξει με όλες τις δυνατότητες της. Μπορεί προτεραιότητα να είναι το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη και το κύπελλο αποτελεί πρόκληση και δεν την αφήνει αδιάφορη. 

Last modified onThursday, 05 December 2013 10:39