noodles volos banner

Τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο Παμπαίδων πάλης για τον ΠΑΟΒ

  • Published in Πάλη

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων, με αθλητές γεννημένους από το 2005 έως το 2008.Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το παρών έδωσε και ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου με πέντε αθλητές, οποίοι τα πήγαν περίφημα και επέστρεψαν από τη Λάρισα με τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό και τρία χάλκινα με την εξής σειρά:

Άγγελος Μουχαμέτι, κατηγορία 75 κιλών, γεννημένος 2005, 1ος

Δημήτριος Βρανάς, κατηγορία 38 κιλών, γεννημένος 2006, 3ος

Νικόλαος Μουχαμέτι, κατηγορία 60 κιλών, γεννημένος 2005, 3ος

Ραφαήλ Μουχαμέτι, κατηγορία 48 κιλών, γεννημένος 2005, 3ος

Ο γεννημένος το 2007 αθλητής Ιωσήφ Νικολαΐδης, που ήταν και ο μικρότερος, τραυματίστηκε στον δεύτερο αγώνα, ενώ είχε κερδίσει τον πρώτο, μην μπορώντας να συνεχίσει.

 Στο κλειστό της Νεάπολης βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, οι Ολυμπιονίκες Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δασκουλίδης, οι προπονητές του συλλόγου Δημήτρης και Στάθης Τσουμπουσλής και ο παλιός αθλητής Δημήτριος Καρινάκης, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο των αγώνων και την επίδοση των αθλητών του συλλόγου. Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος, κ. Λεωνίδας Βαλκανιώτης και σύσσωμο το Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους προπονητές για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, για να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα.